De ce să devii vânzător pe Mousaios?

Mousaios e prima inițiativă românească care își propune să aducă laolaltă artiști, artizani și producători români.

Suntem ancorați în dorința de a promova oamenii plini de dibăcie pe care îi întâlnim. Și, din fericire, nu sunt puțini. Dacă ești artist și din mâinile tale ies lucruri deosebite, însă nu știi unde le-ai putea comercializa, Mousaios vine în ajutorul tău. Vrem nu doar să promovăm artiștii români, ci și să îi ajutăm să își vândă creațiile pe platforma noastră, pentru ca dibăciile lor să ajungă la cât mai mulți oameni. 

Indiferent dacă faci sculpturi, picturi, broderii delicate, macrameuri complexe, indiferent dacă îți place să te joci cu pensulele pe șevalet, faci bijuteri sau creionezi obiecte de mobilier sau de decor, de acum le poți vinde pe Mousaios – o inițiativă 100% românească care își propune să susțină 100% artiștii români. 

Creațiile tale merită să vadă lumea, iar lumea merită să aibă parte de ele. La Mousaios poți să îți propulsezi cariera de artist handmade, indiferent de domeniul în care activezi. Ții minte prima pereche de cercei pe care ai confecționat-o? Sau primul tablou pictat? Le poți vinde, iar meseria de artist îți poate deveni, în sfârșit, carieră. 

La Mousaios suntem ancorați în calitate și unicitate: știm că asta oferă produsele handmade, făcute de artizani români, iar asta vrem să le oferim și celor care aleg să cumpere de la noi: o experiență completă și complexă, prin care să obțină produse unicat și să cunoască artiști adevărați. Iar în această ecuație, noi îți propunem spațiul digital, promovarea și încrederea. Tu ne propui arta care iese din mâinile tale. 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarce-te la cumpărături